Associació Nova Política

L'Associació Nova Política és una organització de la societat civil que organitza processos d’eleccions a través de primàries obertes a tota la ciutadania per presentar candidatures independentistes al Parlament per assolir tan aviat com sigui possible i de forma pacífica i democràtica la independència de Catalunya.

L'Associació Nova Política consta d’un Secretariat Nacional format per trenta secretaris nacionals elegits per sufragi universal que coordina tots els aspectes de les eleccions primàries.

L’Associació Nova Política se sustenta amb els donatius dels associats i simpatitzants i no rep cap mena de finançament públic.

Secretariat (provisional)

David Bultà
Daniel M. Castillo
Cristina Farran
Violeta Gràcia
Quim Oliveras


Promotors

Roc Costa
Roger Mallola
Diana Coromines
Anton Zea
Si premeu la imatge inferior, s'obrirà un document-presentació que resumeix, d'una banda, l'estructura i el funcionament de l'Associació i, de l'altra, els principis polítics i l'espai electoral que nodreixen de sentit el naixement de Nova Política.
Si voleu aprofundir en els fonaments teòrics dels nous espais electorals, ens podeu fer arribar un correu a nova@novapolitica.cat i li farem arribar un altre document, de quinze (15) pàgines, on s'explica, més a bastament, les bases teòriques del nou espai electoral que les candidatures sorgides dels processos de primàries organitzades per Nova Política aspiren a representar.